ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ на закупени артикули

 

Скъпи клиенти,

 

Уверяваме Ви, че можете да замените или върнете всеки закупен артикул от S-gunbg.com в рамките на 7 дни от датата на получаването му.

Ако прецените, че дрехата, която сте получили е неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви – моля свържете се с нас на посочените координати.

* Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.

 

  1. ЗАМЯНА на получен продукт

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля свържете се с нас на посочените телефони, за да удовлетворим Вашето желание за замяна.

Транспортните разходи при замяна на продукт се поемат от Вас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата е, да е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.

 

  1. ВРЪЩАНЕ на получен продукт

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на посочените координати.

След като се уточним как Ви е удобно да получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 3 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN.