Добре дошли в нашия онлайн бутик S’GUN fashion by Svetla Tatarlieva!

Питате се какво пък значи това име, защото името говори много …

S `като style – защото стилът е това, което ни отличава

G като glamour – защото всеки има нужда от малко блясък

U като unique – защото ние ви предлагаме да откриете своята уникалност в нашите модели

N като new brand – защото ние сме още млади и искаме да се запознаем с Вас, нашите клиенти!

 

И така, право в целта, Ви каним в нашия нов онлайн магазин!

S’GUN fashion by Svetla Tatarlieva  е нов бранд на българския пазар.

Няколко думи за нас: колкото и нескромно да звучи, ние искаме да ви поканим на едно вълшебно пътуване в света на модата, мечтите, уникалността и стила, такъв, какъвто се крие във всеки от вас. При нас няма да намерите само уникални облекла, при нас вие ще имате възможност да получите съвет от екипа ни опитни специалисти относно това, коя кройка и дреха е точно за вашата фигура без значение от мерките ви, всеки наш клиент е и наш приятел!

Виновникът за това вълшебство е Светла Татарлиева – мечтателка и вълшебник в уменията си от едно парче плат да сътвори истинска магия.Тя започва да се занимава с дизайн и мода преди повече от 10 години и създава собствена фирма, в която започва да развива широка дейност свързана с ушиване на сценични костюми, промоутърски и рекламни облекла, униформи за заведения и много други.

Но Светла има мечта и тя е да покаже на всяка една жена, че в нея се крие богиня, а за да излезe тази богиня понякога е нужно много малко. Тя държи на детайлите, качеството и вярва в това, че стилът е средството, чрез което всеки от нас заявява своята уникалност.

Така нейната мечта да създаде уникален по своя род бутик става реалност преди година. Това не е просто магазин, това е дом, в който всеки от вас ще почувства като свой. Над магазина се намира шивашкото ателие, в което се ражда магията, наречена S’GUN fashion.

Освен Светла тук ще ви посрещнат екип от опитни шивачи , моделиери и продавач-консултантки с познания в сферата на модата и ще ви съпроводят във вашето пътуване в света на стила, блясъка, уникалността и най-добрия начин да изразим себе си.

Облечени с моделите на S’GUN fashion, ще се чувствате желана, стилна  и неповторима, защото това не са просто дрехи, а уникални кройки, създадени за вас!

Вдъхновена от природата, архитектурата, изкуството, киното Светла ще сътвори вашите желания в реалност! Използвайки качествени материи лично избрани от нея, десени в най-актуални тонове, естествена и еко кожа и индивидуален принт по поръчка вие ще блестите защото дрехата и моделът, ще са ваш партньор, чрез който ще изразите себе си!

И понеже знаем как времето изтича бързо между пръстите ни, ние направихме този онлайн бутик, за да може да разгледате харесате и поръчате това, което ви допада. А, ако не намирате вашия модел, то тогава ние ще ви помогнем в избора, ще ви насочим и така в рамките на един до пет работни дни вие ще блестите във вашия модел рокля, изработена по индивидуална поръчка, защото всеки наш клиент е специален и всеки наш клиент ще блести!

Затова приемете нашата покана и поемете по пътя на стила в секцията с панталони и сака, на елегантността в секцията рокли, на перфектността в секцията със спорни облекла, на уникалността в секцията с топове, блузи или просто елате и сами изберете кой е вашия път!

Приятно пътуване в страната на модата, елегантността и мечтите…! Ние ви очакваме!