Новите тенденции за есен 2017!

Новите тенденции за есен 2017!

posted in: Без категория | 0

Дрехи и аксесоари от кожа за есен 2017!

Лятото си отива бавно и есента настъпва с бързи крачки. Това обаче далеч не означава, че ще забравим за доброто настроение и перфектната визия. За целта нека отправим поглед към новите есенни тенденции и случващото се на модния подиум.

Все повече дизайнери се опитват да наложат тенденциите от последните няколко години, продължавайки използването на кожа, лак, косъм и дебюта на „новото старо“ кадифе, което се завръща доста настойчиво. Имиджът на стилната жена за есента на 2017 година е повлиян и от мъжкия гардероб. Навлизат все повече и повече мъжки аксесоари, на които не можем да устоим. Разбира се по женски, ние придаваме неповторим чар и креативност при носенето на вратовръзки, тиранти и други типични за мъжкия гардероб аксесоари.

Продължава и тенденцията с носенето на различни типове каре. Ако се чудите какво каре да изберете спокойно може да се поразровите в гардероба на баба и всичко на което попаднете от близкото и не толкова близко минало ще Ви свърши работа ;)!

Това, което е ново за сезона е налагането на цветове като червено, оранжево и нюанси на цикламеното, които се използват и при изкуствената кожа. Разбира се това не изключва никога класическото черно особено във вариант кожа, кожа с косъм, лак.

Всичко, което имате в гардероба си и блести ще бъде в крак със сезона! Използването на металическите отблясъци се налага в колекциите на световните дизайнери.

Затова направете една бърза ревизия на гардероба и изгответе списък какво Ви трябва, за да заблестите през есента и всички погледи да са насочени към Вас!

Ние също можем да Ви бъдем полезни, защото сме специалисти при изработването на дрехи и аксесоари от кожа! Вие сте на ход!